Drømmebryllup i Praha


La oss arrangere et bryllup i utlandet for dere. Det er nemlig ikke så komlisert når man allerede har gjort det før.

Jeg arrangerer gjerne bryllup i samarbeid med leverandørene, som allerede har blitt godkjent av norske klienter flere ganger. På den måten kan jeg garantere kvalitet og holde prisen rimelig.

Brudekjole

Visste dere at man kan både leie og kjøpe en vakker brudekjole i Praha? Man kan til og med la den sy etter ønskene sine. jeg kan anbefale flere salonger, brudestudioer og motedesignere. Å leie en brudekjol i Praha koster vanligvis rundt 8 000 NOK, noen er billigere, og selvfølgelig dyrere kan man alltid ha det :-). Jeg kan hjelpe på prøvetimen.

Dress

Jeg har mange ganger vært på en dressprøvetime så jeg vet at det er kjempeviktig å ha en skreddersydd antrekk som sitter perfekt snart og lett i boks. I Praha er det ganske enkelt. Vi samarbeider med proffer som selger Wilvorst. Man kommer, sier fra hva man forestiller seg, og så er det bare å prøve. Inkludert i prisen er det både tilpassing, dressen er ferdig forbederet til den store dagen. Prisen varierer, men for 6 800 NOK kan man kjøpe en dress, som egner seg til flere høytidelige anledninger og kan brukes lenge etter bryllupet.

Ringer

Bestil ringene i Praha til tsjekkiske priser. Benytt dere av muligheten til å samarbeide med vår gullsmed, som flere klienter har prøvd og godkjent. Dere kan enten velge fra tilbudet som finnes på showroomet, eller bestille deres egne ringer helt ifølge et bilde. Bestille kan man også uten å prøve. Ferdige ringer henter vi, og de venter deretter i safen på bryllupet deres.

Hår og sminke

Jeg ønsker at bruden er storfornøyd med hår og sminke den dagen hun gifter seg. Derfor samarbeider jeg med en populær brudesalong. En prøvetime før bryllupsdagen er en selvfølge, den foregår enten på salongen eller på hotellet. På bryllupsdagen kommer frisøren alltid på hotellet, hvor bruden forbereder seg. Andre gjester, som har behov for det, kan også styles. Salongen vi samarbeider med tilbyr alt på ett sted: hår, sminke og negler. Betaler man direkte til frisøren, koster det 4 800 CZK (bruden: hår og sminke med en prøvetime). Andre gjester betaler ca 1 000 CZK for hår og sminke på bryllupsdagen. Mange har allerede prøvd, og de var fornøyde.

Blomster

Stilen på blomster bestemmer ofte stilen på hele bryllupet. Derfor er det viktig å velge hva som dere liker best. Send oss bilder av blomsterdekorasjoner som tilsvarer forestillingene deres, og floristen skal ta hånd om alle dekorasjoner i stil med brudebuketten. Det er ikke lett å si hvor mye blomster koster, for dette varierer, men brudebuketten koster 2 000 – 3 500 CZK.

Sweet-bar og kake

Sweet bar må ikke bare se perfekt ut og bli i takt med stilen på bryllupet. Sweet-bar må først og fremst smake til gjestene. Jeg samarbeider med en kondiør, som ser på kakebordet som en helhet. Hun er opptatt av å lage kaker av kvalitetsvarer, det er grunnen til at kakene er kjempegode og nesten avhengighetsskapende. I tillegg er hun ganske kreativ og liker å samarbeide med floristen på å skape det bryllupet dere drømmer om. Send oss bilder av kakene som dere mener ser fantastisk ut, og si fra hvordan de skal smake.

Fotograf

Bryllupet må oppleves. Men den dagen løper så raskt og er så rik på opplevelser, at man trenger bilder til å gå gjennom alle øyeblikk om og om igjen etterpå. Vi gjør vårt ytterste for at dere får bilder dere kan være stolte av. I utgangspunktet tilbyr vi vår egen fotograf. Han er veldig flink og tilbyr rimelige priser.

Venues i Praha

Det finnes veldig mange steder som egner seg til bryllup i Praha. Alltid tenker jeg på hvordan dere forestiller dere den store dagen: om dere ønsker å ha vielsen i en romantisk hage eller på et prinsesseslott som Akepott, om dere bare vil ha det koselig og hyggelig med familien, om dere vi ha det rolig og mest mulig i naturen, om dere ønsker å ta bryllupsbilder i Praha, om dere ønsker at alt foregår på ett sted, om dere vil feste til kl. 03:00 osv.

Mandarin Oriental

Vrtba-hagen

Chateau Havel

Boccaccio hallen

Hotel Augustine

Chateau Mcely

Hotel Vsetice

St. Thomas-kirken

Farma Michael

Family hotel Okor

Klementinum

Hagene under borgen

Martinic-slottet

Ved steinklokken

Gamlebyens rådhus

Høres det interessant ut?

Emilie Pilátová

emilie@bryllup-i-praha.com