Bryllup i utlandet – pris


Hvor mye koster et bryllup i utlandet? Det er et spørsmål som alle stiller, men vi klarer ikke å svare på det. Det koster nemlig så mye som man bare ønsker.

Koordinasjon
Prisen for forberedelsene og koordinasjon betaler man alltid gjennom bankoverføring i to omgang – en forhåndsbetalig før bryllupet og en final oppgjøring etter bryllupet. Prisen er avhengig av antall gjester, antall dager, antall besøker i Praha før bryllupet, antall tjenester som man bestiller utenom det vanlige, derfor varierer den sterkt fra 25 000 CZK til 90 000 CZK eller enda mer. Vanligvis betaler man ca 65 000 CZK.

Fest
Når man har bestemt seg for en dato og et hotel/en restaurant, betaler man en forhåndsbetaling, dette betaler klientene direkte til stedet som de har valgt. Resten betaler man kort før bryllupet.

Andre tjenester
Blomster, transport, fotograf, kake osv. – her kan man velge om man vil betale på bryllupsdagen direkte til leverandører, og få på den måten den aller laveste prisen, eller om man vil betale alt på en samlet faktura, men betale dermed 21% i tillegg (moms). Om vi setter alle leverandører på en faktura, da betaler man moms også ved de leverandørene, som ellers ikke er nødt til å betale moms til staten. Dette kan man velge og vi hjelper til.

Et eksempel
Dette budsjettet tilsvarer en reel venue som vi ofte samarbeider med på grunn av at de tilbyr det som nordmenn ofte ønsker: overnatting for opptill ca 60 gjester, et slott med en hage, festen foregår i et telt med 2 store lysekroner, det ligger i Praha, det høres ikke blant det dyreste, rimelig pris for drikkepakken,man kan feste med musikk til kl. 03:00. I budsjettet er det ikke inkludert overnatting (ca 3 500 CZK per et dobbeltrom med frokost) og den byråkratiske delen (tolk, dokumenter, prest). Budsjettet tilsvarer et bryllup på en lørdag om sommeren 2019 og er kalkulert for 50 voksne. Det regnes med de aller laveste prisene som man får når man betaler til leverandører direkte.

Høres det interessant ut? Ta kontakt med oss!

Emilie Pilátová – bryllupsplanlegger

emilie@bryllup-i-praha.com

+420 776 060 203