Bryllup i utlandet – drømmebryllup i Praha


La oss arrangere et bryllup i utlandet for dere. Det er nemlig ikke så komlisert når man allerede har gjort det før.

Vi arrangerer gjerne bryllup i samarbeid med LEVERANDØRENE, som allerede flere ganger har blitt godkjent av norske klienter. På den måten kan vi garantere kvalitet og holde prisen rimelig.

Brudekjole

Ønsker dere å kjøpe en fin brudekjole for god pris i Norge, da kan dere benytte dere for eksempel av butikken med brukte brudekjoler BrukteBrudekjoler.no som holder til i Gladbakkveien 21 i Råholt. Men visste dere at man kan både leie og kjøpe en vakker brudekjole i Praha? Man kan til og med la den sy etter ønskene sine. Vi kan anbefale flere salonger, brudestudioer og motedesignere. Å leie en brudekjol i Praha koster vanligvis rundt 8 000 NOK, noen er billigere, og selvfølgelig dyrere kan man alltid ha det :-). Vi kan hjelpe på prøvetimen! Maggie Sottero og Provonias er de mest populære merkene. Alt servis i Praha er inkludert: tilpassing, den blir ferdigstryket, rensing. Mange har allerede prøvd, og alltid med kjempebra tilbakemeldinger:

Dress

Bruden og brudgommen. Bruden er alltid nr. 1, og brudgommen? Han er også nr. 1 i våre øyne! Derfor tilbyr vi også dress til herre. Vi har mange ganger vært på en dressprøvetime og vi vet at det er kjempeviktig å ha en skreddersydd antrekk som sitter!. I Praha er det ganske enkelt. Vi samarbeider med proffer som selger Wilvorst. Man kommer, sier fra hva man forestiller seg, og så er det bare å prøve. Inkludert i prisen er det både tilpassing, dressen er ferdig forbederet til den store dagen. Prisen varierer, men for 6 800 NOK kan man kjøpe en dress, som egner seg til flere høytidelige anledninger og kan brukes lenge etter bryllupet. Mange har allerede prøvd, og alltid med kjempebra tilbakemeldinger:

Ringer

Bestil ringene i Praha til tsjekkiske priser. Benytt dere av muligheten til å samarbeide med vår gullsmed, som flere klienter har prøvd og godkjent. Dere kan enten velge fra tilbudet som finnes på showroomet, eller bestille deres egne ringer helt ifølge et bilde. Bestille kan man også uten å prøve. Ferdige ringer henter vi, og de venter deretter i safen vår på bryllupet deres.

Hår og sminke

Vi ønsker at bruden er storfornøyd med hår og sminke den dagen hun gifter seg. Derfor samarbeider vi med en populær brudesalong. En prøvetime før bryllupsdagen er en selvfølge, den foregår enten på salongen eller på hotellet. På bryllupsdagen kommer frisøren alltid på hotellet, hvor bruden forbereder seg. Andre gjester, som har behov for det, kan også styles. Salongen vi samarbeider med tilbyr alt på ett sted: hår, sminke og negler. Betaler man direkte til frisøren, koster det 4 000 CZK (bruden: hår og sminke med en prøvetime). Andre gjester betaler ca 900 CZK for hår og sminke på bryllupsdagen. Mange har allerede prøvd, og de var fornøyde:

Blomster

Stilen på blomster bestemmer ofte stilen på hele bryllupet. Derfor er det viktig å velge hva som man liker best. Send oss bilder av blomsterdekorasjoner som tilsvarer forestillingene deres, og floristen skal ta hånd om alle dekorasjoner i stil med brudebuketten . Det er ikke lett å si hvor mye blomster koster, for dette varierer, men brudebuketten koster 2 000 – 3 500 CZK. Vanligvis utgjør hele denne posten i budsjettet totalt ca 25 000 – 50 000 CZK .

Sweet-bar og kake

Sweet bar må ikke bare se perfekt ut og bli i takt med stilen på bryllupet. Sweet-bar må først og fremst smake til gjestene . Vi samarbeider med en kondiør, som ser på kakebordet som en helhet. Hun er opptatt av å lage kaker av kvalitetsvarer , det er grunnen til at kakene er kjempegode og nesten avhengighetsskapende . I tillegg er hun ganske kreativ og liker å samarbeide med floristen på å skape det bryllupet dere drømmer om. Send oss bilder av kakene som dere mener ser fantastisk ut, og si fra hvordan de skal smake. Og resten er vårt ansvar. Vanligvis bestiller vi kakene i denne priskategorien (kviteringen betales dirkete til konditøren): 250 CZK per porsjon for en saftig vanilje kake med bær dekket med fondant, 45 CZK per makron dekorert med spiselig gull , 45 CZK per minicupcake, 45 CZK per cake pop.

Bryllupsfest

Norske bryllup er typiske med god mat og god vin, tappet pilsen øl, toastmaster som styrer taler, sanger, skål og fest. En del gjester prater, en del gjester danser. Vi kan arrangere aktiviteter til selskapet deres om dere vil, det er ofte bra med litt underholdning. Nesten alltid bestiller vi en DJ eller levende muusikk. Ofte kommer vi med polaroid og fotoalbum, som greper den feststemningen som lever videre på de morsomme bildene, man kan skrive ønsker og budskap på ballonger eller i en flaske, vi kan bestille fotoboks med utstyr og blomstervegg, dere kan slippe ut hvite duer, til barna forbereder vi tegnesaker, lyskjeder og godterier, vi kan invitere også en tryllkunstner eller en karikaturist. Her er det bare å si fra hva dere forventer at gjestene deres kanskje får lyst til å drive med, og vi setter i gang med forberedelsene.

Fotograf

Bryllupet må oppleves. Men den dagen løper så raskt og er så rik på opplevelser, at man trenger bilder til å gå gjennom alle øyeblikk om og om igjen etterpå. Vi gjør vårt ytterste for at dere får bilder dere kan være stolte av. I utgangspunktet tilbyr vi vår egen fotograf, for vi er kjempefornøyde med ham. Han er veldig flink, hyggelig og tilbyr rimelige priser. Man kan selvfølgelig bestille til og med flere timer enn bare 6 som skrevet nedenfor. Man får alle bildene, de fleste er blitt retusjert. Man får et lite utvalg kort etter bryllupet, resten av bildene får man om 1 – 3 måneder. Prisen som dere betaler direkte til fotografen er fra 12 000 CZK i 2 timer til 16 000 CZK i 6 timer.

Høres det interessant ut? Ta kontakt med oss!

Emilie Pilátová – bryllupsplanlegger

emilie@bryllup-i-praha.com

+420 776 060 203